Ah, aamulla päivä alkoi hyvin pitkälti juurikin niin huonosti kun vaan voi. Sama jatkui töissä, kauheaa kuraa. Jossain vaiheessa päivää päätin luovuttaa ja istuin sitten siinä koneen ääressä ja esitin tekeväni jotakin hyvin tärkeää (pelasin pasianssia). No, tiedän kyllä ettei moinen lusmuilu ole ok, mutta nyt oli totisesti huono päivä töiden kannalta. Ja saatoimpa lähteäkkin hieman aikaisemmin kun pomo sattui olemaan omilla asioillaan...

Nyt päivä tuntuu kuitenkin parantuvan koko ajan. Ensin olin huolissani, että mitä ihmettä teen huomis illan, kun ukko lähtee äitinsä luo. Minullahan on töitä vielä lauantainakin. Mutta tämä kääntyi juuri loistavaksi, en ole nähnyt pikkuserkkuani kahteen vuoteen ja huomenna olisi tarkoitus mennä iltasella jonnekkin syömään. Ihan mukavaa vaihtelua. JA luokkakaveritkin ottivat yhteyttä jos huomenna pikaiseen nähtäisiin. 

Eilen en kirjoitellut vaikka päätinkin pyrkiä joka päivä jotain pientä laittamaan, mutta siihen on ihan hyvä syy. Saatiin kunnon riita aikaan jostain niin pienestä että huh. No en nyt taida sitä sen kummemmin alkaa selostamaan, mutta ihan kamala ja oikein kunnon riita aikoihin. Toisaalta, nyt on kaikki taas hyvin. Riidat puhdistaa ilmaa :) Tosin, jäihän siitä jäljetkin..

Kivakiva, melkein vielä viikko pitäisi kitkutella viidellä eurolla.. Ei ole helppoa olla opiskelija. Nyt tosin on työssäoppimisjakso, jonka sain omalta osaltani hyväksi luettua niin voin keskittyä töihin ihan kokopäiväisesti. Sitten olisi viikko koulua ja kesäloma ! Taino, minullahan sekin menee töissä, että saan kaiken maksettua..

Ärsyttää kamalasti sellaiset joiden vanhemmat maksaa ihan kaiken. Itse muutin pois kotoa 16- vuotiaana ja kertaakaan en ole vanhemmiltani rahaa pyytänyt. Veikkaan kyllä että jos he vaikka nyt tämän hetkisen rahatilanteeni tietäisivät, niin saattaisivat pyytämättäkin antaa rahaa, mutta en ole vaikeuksistani puhunut. Ei se mielestäni tavallaan heille kuulu. 

Mutta nyt, herkut kutsuu, Escape kuittaa ;)