Tv ohjelmissa/elokuvissa on näitä kaikille tuttuja pikku olentoja. Toinen toisella ja toinen toisella olkapäällä. Hyvä ja paha. Mietiskelin näitä eilen illalla ja tajusin, että meillä kaikilla on mielestäni tälläiset toverukset. Itsellä meinasin tulla romahdus/paniikkikohtaus näitä ajatellessani, joten ajattelin nyt purkaa näitä, jotta en enää ahdistuisi ajatuksistani.

Hyvä

Sinulla on syytä olla onnellinen. Sinulla on ystäviä jotka välittää, perhe joka rakastaa, työpaikka josta et lennä pihalle, oma asunto, mieluisa opiskelu paikka ja kihlattu, joka tekee vuoksesi mitä vain. Menneet ovat menneitä. Olet päässyt pois niistä kuvioista, hengissä. Kaikki on hyvin. Ei ole syytä itkeä.

Paha

Olet säälittävä, oksettava, kamala. Ei kukaan sinua oikeasti halua. "Ystäväsi" vain hyötyvät hyväntahtoisuudestasi ja siitä ettet osaa sanoa ei. Olet koko suvun häpeä. Mielenterveyspotilas. Aina rahaton. Katso veljeäsi, hänellä on kaikki niinkuin pitääkin. Se, että exäsi pahoinpiteli ja valehteli, oli omaa syytäsi. Annoit aihetta. Olit vitun ärsyttävä. Olet sitä edelleen, sairaanloisen mustasukkainen. On syytäkin tuolla naamalla ja kropalla. Luuletko J.n olevan se lopullinen kumppanisi ? Hah. Siinä käy niinkuin aina ennenkin. Et voi luottaa keneenkään. Et edes itseesi. Mikään ei tule muuttumaan, jos et parane. Ja minähän en sitä sinulle suo.